andsports.com > Mountaineering

Mountaineering

Mountaineering is the sport, hobby or profession of walking, hiking, trekking and climbing up mountains. It is also sometimes known as alpinism, particularly in Europe. While it began as an all-out...
For more information, read the article about Mountaineering in Wikipedia
 

Mountaineering in your area

TORNASOL AVENTURA

Desde 1991 TORNASOL AVENTURA les ofrece todo tipo de programas de turismo activo, trekking, senderismo, ciclismo en las vías verdes, para grupos... (in Barcelona)

Club Alpino Barcelona, Club de Montaña

Club Alpino de Barcelona, es una entidad deportiva sin ánimo de lucro inscrita en la Generalitat de Catalunya y federada en la FEEC. El CAB tiene... (in Barcelona)

PC Nicky's

La Penya Ciclista Nicky's, és una entitat dedicada al ciclisme des de fa més de seixanta anys, fou fundada el 23 d'octubre de 1946 a la localitat... (in Terrassa)

Associació Esportiva GMVertical

A L'Associació Esportiva GMVertical s’organitzen activitats esportives de muntanya, tenint en funcionament diversos programes d'activitats adreçats... (in Breda)

Associació Esportiva GMVertical

A L'Associació Esportiva GMVertical s’organitzen activitats esportives de muntanya, tenint en funcionament diversos programes d'activitats adreçats... (in Riells i Viabrea)